میزان حضور افراد در کلیساهای آلمان رو به افزایش است، این مسئله را کلیساها مدیون ایرانیانی هستند که از اسلام به مسیحیت گرویده اند، این موضوع باعث تقویت جماعت کلیسا شده که نوکیشان مسیحی شور و نشاط و بیداری روحانی را برای کلیساها به ارمغان آوردند.
بخشهایی از کشور آلمان در جرگه لاییک ترین مناطق جهان قرار دارند. نظر سنجی ها حاکی از آن است که در مناطق کمونیست نشین سابق در المان (المان شرقی عمدتن) تنها 13 درصد از جمعیت بهخدا اعتقاد دارند.
به گزارش سرویس ترجمه « محبت نیوز» به نقل از CBN از برلین ، بر اساس گزارشها میزان حضور افراد در کلیساهای (آلمان) رو به افزایش است. کلیساها این مسئله را مدیون ایرانیانی هستند که از اسلام به مسیحیت گرویده اند. برای نمونه حضور نوکیشان مسیحی ایرانی در کلیسای "خانه یاری خدا" در برلین تعداد شرکت کنندگان در مراسم این کلیسا را دو برابر افزایش داده است.
رزماری گوتس، از بانوان شماس کلیسا، می گوید: « به شکلی بی سابقه شاهدیم که هر هفته تعداد زیادی از علاقمندان در مراسم هفتگی کلیسا حاضر میشوند و تمایل دارند تا "غسل تعمید" بگیرند. در ابتدا حدود پنج یا شش نفر از ایرانیان به کلیسا آمدند. به راحتی قابل تشخیص بودند و با آنها آشنا شدیم. ولی پس از چندی آنها دوستان و همسایگان خود را نیز به کلیسا اوردند و رفته رفته مانند سیل بهاری تعدادشان افزایش یافت.»
- تشنه آزادی
امسال اسلام در آلمان طغیان کرد. مسلمانان امسال در کل کشور بطور مجانی قرآن توزیع کردند. در عین حال مهاجران ایرانی که در کشورشان طعم سیاهی و ظلم اسلام را چشیده اند، گرسنه آزادی و شادی در مسیحیت هستند.
یکی از افرادی که به کلیسا پیوسته و خود را با نام مستعار مایکل معرفی کرد به گزارشگر CBN گفت، « من در ایران با دوستان چند باری در یک کلیسای خانگی در یک آپارتمان دیدار کردم و از مسیح صحبت کردیم. جلسات مطالعه کتاب مقدس برپا می کردیم که در برخی از جلسات حتی خود کتاب مقدس را در دست نداشتیم. من پنج سال پیش در یک وان حمام تعمید گرفتم.»
کلیه افرادی که با CBN گفتگو کردند، در ایران به مسیح ایمان آورده اند. ایشان پس از ایمان آوردن به مسیح یا باید فرار می کردند، یا با احتمال زندانی شدن و یا با حکم ارتداد روبرو می شدند.
داوود، یکی دیگر از اعضای این کلیسا گفت، « داشتم به یک کلیسای خانگی می رفتم که دیدم ماموران امنیتی بیرون آپارتمان ایستاده اند. داخل نرفتم. کمی بعد با منزلمان تماس گرفتم که مادرم گفت که چند لباس شخصی در آنجا به دنبال من آمده. فهمیدم که تحت پیگیرد پلیس هستم و نمی توانم به خانه بازگردم. بنابراین با کمک خانواده ام توانستم از ایران فرار کنم."
نفیسه، یکی دیگر از دختران ایرانی مسیحی می گوید کسب اطلاع از مسیحیت در ایران مشکل است. او گفت، " اگر کسی مسلمان باشد، تغییر دین به مسیحیت برای او ممنوع است. همسرم در آن زمان مسلمان بود. وقتی که متوجه شد می خواهم مسیحی شوم، من را منع کرد. خیلی سخت بود. مجبور شدم پدر و مادم را ترک کنم. خانه و خانواده ام را از دست دادم.
- آیا این تغییر مذهب واقعی است؟
خانم گوتس می گوید: « برخی از این نوکیشان تعجب کردند که چطور بسیاری از آلمانی ها علاقه ای به مسیحیت ندارند. بسیاری از این نوکیشان در ایران مسیحی شده اند و به طرز غیر قابل انتظاری اطلاعاتشان در خصوص مسیحیت بالاست. آنها از لحاظی از ما جلو ترند چون به خاطر مسیح جفا دیده اند. آنها بسیار سریع درمی یابند که بسیاری از مردم آلمان تنها فقط به اسم مسیحی هستند. ایشان همچنین از اینکه آلمان ها قدر آزادی مذهبی در کشورشان را نمی دانند، متأثر می شوند."
" برخی از آلمانی ها به این نوع تغییر دین مشکوکند زیرا تعمید گرفتن می تواند به پناهندگان کمک کند که در آلمان بماند و دیپورت نشود. بنابراین، خانم گوتس این نوکیشان ایرانی را از یک سری دوره کلاس های سخت الهیات کتاب مقدس می گذراند."
او می گوید،"درست است که برخی از کسانی که تعمید می گیرند فقط به فکر گرفتن اجازه اقامت شان هستند که تنها تعداد کمی به این صورت بوده اند. در واقع برخی از نوکیشانی که تعمید گرفته اند برای چهارمین بار بازگشته اند و در کلاسهای تعلیمی "ایمان و غسل تعمید" ما شرکت کرده اند.
- پدیده ملی
مشخص نیست از ایرانیانی که به آلمان مهاجرت کرده اند ، چند نفرشان به کلیساها پیوسته و مسیحی شده اند، ولی آنچه معلوم است این است که این موضوع در آلمان تبدیل به یک پدیده ملی شده است که باعث گردیده تعداد نفرات تعمید گیرنده به هزاران برسد.
این پدیده در کلیسای خانه یاری خدا باعث تقویت جماعت کلیسا شده است.
این شماس کلیسا در پایان گفت، « این نوکیشان مسیحی ایرانی پرشور و نشاط و با انرژی توانسته اند کمی از بیداری روحانی شان را از ایران برای جماعت ما به ارمغان بیاورند. من از تمامی اعضای کلیسایمان که دلهای خود را به روی ایشان باز کردند سپاسگزارم.
امروزه بسیاری از ایرانیان مسیحی در شهر های بزرگ و كوچك اروپا و با تشكیل كلیساها و یا اجتماعات خانگی به دور هم گردآمده تا ضمن دعا و پرستش ، دروس و تعالیم الهیات مسیحی را نیز بیاموزند . پیش از این نیز یك روزنامه آلمانی زبان گزارشی از وضعیت نومسیحیان ایرانی در كشور اتریش را منتشر كرده بود كه در این گزارش آمده است كه در شهر وین پنج انجمن مسیحی فارسی زبان وجود دارد كه بیشتر آن را افرادی تشكیل می دهند كه از الله به مسیح رسیدند .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر