۱۳۹۲ اردیبهشت ۳۰, دوشنبه

پارازیت‌اندازی ماهواره‌ای تهدیدی جدی علیه آزادی رسانه‌ای است



خبرگزاری هرانا - به مناسبت روز جهانی آزادی مطبوعات، شماری از رسانه‌های بین‌المللی با صدور بیانیه مشترکی اعلام کرده اند که در حال حاضر، آزادی رسانه ای با بزرگترین چالش از زمان جنگ سرد مواجه شده است.
در این بیانیه، بی بی سی همراه با شبکه های بین المللی رادیویی و تلویزیونی در فرانسه، استرالیا، آمریکا، آلمان، ژاپن و هلند ابراز نگرانی کرده است که در حالی که برخی حکومت‌ها در صدد مسدود کردن دسترسی به برنامه های خاصی در کشورهای خود هستند، "پارازیت اندازی بر ماهواره ها به پدیده ای دائم تبدیل شده است."

این بیانیه هشدار می دهد که جلوگیری از دسترسی به اینترنت و از سرگیری پارازیت اندازی بر پخش رادیویی موج کوتاه نیز عامل دیگری برای افزایش نگرانی در مورد تهدید آزادی رسانه ای است.
صادرکنندگان این بیانیه مشترک رسانه ای گفته اند که "از دوران جنگ سرد تا کنون، آزادی رسانه ای اینگونه با تهاجمی هماهنگ مواجه نبوده" و افزوده‌اند که پارازیت‌اندازی باعث اخلال در دسترسی مخاطبان در مناطقی شده است که از شمال اروپا تا افغانستان در یکسو، و شمال آفریقا در سوی دیگر گسترده است.
"گسترده و نیرومند"
بی بی سی به عنوان نمونه ای از تهاجم بر آزادی رسانه ای، به پارازیت اندازی بر برنامه های رادیویی موج کوتاه به زبان انگلیسی برای مخاطبان در چین اشاره می کند که تحولی جدید در این زمینه محسوب می شود. به گفته بی بی سی، پارازیت اندازی در این منطقه چنان نیرومند است که باعث اخلال در پخش برنامه برای کشورهای آسیایی همسایه چین نیز می شود.
اوایل سال جاری، بی بی سی به دلیل اخلال مکرر در برنامه های خود، پخش برخی از این برنامه ها برای شنوندگان در سریلانکا را نیز متوقف کرد.
پیتر هاروکس، رئیس اخبار جهانی بی بی سی، به تلاشی مستمر در ایران برای بی اعتبار کردن بی بی سی نیز اعتراض کرده است.
آقای هاروکس در عین حال گفته است که "با وجود پارازیت اندازی های مکرر، آمار نشان می دهد که مخاطبان بی بی سی فارسی از ۶.۷ میلیون نفر در هفته در سال ۲۰۱۲ به ۱۱.۸ میلیون نفر در هفته در سال جاری افزایش یافته اند و تعداد آنان تقریبا دو برابر شده است."
وی افزوده است که "این افزایش چشمگیر نشان می دهد که تلاش برای بی اعتبار کردن روند خبررسانی بی بی سی و ارعاب کارکنان ما نتیجه بخش نبوده و شهروندان عادی ایران برای دریافت اخبار از منبعی مستقل و قابل اطمینان، به بی بی سی مراجعه می کنند."
"متعارف"
در دوران جنگ سرد، پارازیت اندازی بر پخش برنامه های رادیویی برای مخاطبان پشت پرده آهنین امری متعارف بود اما با کاهش تنش، از میزان آن کاسته شد.
افزایشی که در سال های اخیر در زمینه پخش دیجیتال ماهواره ای صورت گرفته به معنی آن است که امروزه، مخاطبان در مناطقی که در آنها، رسانه ها با محدودیت هایی دست به گریبانند، می توانند از برنامه ایستگاه هایی استفاده کنند که حاوی نگرشی متفاوت نسبت به اخبار روز و تحولات فرهنگی است.
بی بی سی در همکاری با سایر ارائه دهندگان چنین برنامه هایی می کوشد تا برای مقابله با خطری که صنعت پخش ماهواره ای و آزادی رسانه ای به واسطه پارازیت اندازی با آن مواجه شده است، راه حل های فنی بلند مدت بیابد.
در سال ۱۹۹۳، مجمع عمومی سازمان ملل متحد به منظور افزایش آگاهی عمومی از اهمیت آزادی رسانه ای، روز ۳ ماه مه را روز جهانی آزادی رسانه ها اعلام کرد.

وکیل خانواده ستار بهشتی: پرونده هفت ماه ست که روی میز بازپرس خاک می‌خورد



خبرگزاری هرانا - وکیل‌مدافع اولیای‌دم ستار بهشتی با انتقاد از ارسال نشدن این پرونده به دادگاه پس از گذشت هفت ماه، گفت: در پرونده ستار بهشتی همه چیز روشن است و مساله پیچیده‌ای در آن وجود ندارد که معلوم نباشد قاتل کیست.
گیتی پورفاضل در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا، درباره آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده مرگ ستار بهشتی، گفت: سحر بهشتی خواهر مرحوم ستار چند روز پیش به دادسرا مراجعه کرده و بازپرس شعبه یک به او گفته که پرونده هنوز روی میز اوست.
وی با بیان این که ارسال نشدن پرونده از دادسرا به دادگاه قابل پیش‌بینی بود، گفت: پرونده ستار بهشتی از آبان سال ۹۱ تاکنون روی میز بازپرس دارد خاک می‌خورد.
وکیل مدافع اولیای دم ستار بهشتی درباره آخرین اظهارنظر سخنگوی قوه قضاییه درباره این پرونده مبنی بر تشکیل تیم کارشناسی، گفت: این تیم کارشناسی چند بار باید تشکیل جلسه بدهد؟ پزشکی قانونی چند بار باید نظر بدهد یا نظر خود را تعدیل کند؟
وی افزود: پرونده به این سادگی و روشنی است و مساله پیچیده‌ای در آن وجود ندارد که معلوم نباشد قاتل کیست.
پورفاضل گفت: همه چیز مشخص است و لازم نیست که آقای "پوآرو" در این قضیه دخالت کند تا بفهمد چه اتفاقی افتاده است. البته ما "پوآرو" هم نداریم ولی کاش داشتیم تا به این پرونده رسیدگی می‌کرد.
پس از مرگ ستار بهشتی در بازداشتگاه پلیس فتا در آبان ماه ۱۳۹۱، پرونده‌ای در این زمینه در شعبه ۱ بازپرسی دادسرای امور جنایی پایتخت مفتوح شد و با گذشت حدود ۷ ماه، این پرونده همچنان در مرحله تحقیقات مقدماتی در دادسرا به سر می‌برد.

هرانا؛ برگزاری جلسه دادگاه نیکا خلوصی و نوا خلوصی


خبرگزاری هرانا - جلسه دادگاه نیکا خلوصی و نوا خلوصی دو خواهر بهایی شهروند مشهد برگزار شد.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در این جلسه دادگاه که ۱۶ اردیبهشت ماه برگزار گردید، این دو شهروند بهایی به اتهام "عضویت در فرقه و تشکیلات بهائیت"، "تبلیغ به نفع بهائیت و علیه نظام جمهوری اسلامی" محاکمه گردیدند.
این جلسه دادگاه که در شعبه ۳ دادگاه انقلاب مشهد به ریاست قاضی سلطانی برگزار شد بیش از ۲ ساعت به طول انجامید.
"نیکا خلوصی" و خواهرش "نوا خلوصی" که در تاریخ ۵ مهر ماه ۱۳۹۱ توسط ماموران اداره اطلاعات مشهد دستگیر شده بودند پس از ۱۸۵ روز بازداشت موقت با قید وثیقه آزاد شدند.
این دو شهروند بهایی هر کدام با وثیقه ملکی معادل ۳ میلیارد ریال، جمعا ۶ میلیارد ریال روز شنبه ۱۰ فروردین ماه ۱۳۹۲ از زندان وکیل آباد مشهد آزاد شدند.

شکایت والدین مسلمان از مربی آموزشگاه شنای دخترشان در سوئیس


.
چندي پيش مربي يکي از آموزشگاه هاي شنا در کشور سوئيس، تلاش کرد يک دختر 14 ساله مسلمان را به شنا کردن مانند ديگر دانش آموزان، مقابل وي وادار کند اما او از اين کار اجتناب ورزيد.
به گزارش « محبت نیوز» به نقل از پارسینه، چند روز پس از آن ماجرا،‌ والدين اين دختر مسلمان،‌ از مربي دخترشان بخاطر تلاش براي اجبار کردن او به شنا، از وي شکايت کردند اما دادگاه پس از بررسي پرونده، دختر مسلمان را مقصر اعلام کرد.
دادگاه محلي سوئيس، ضمن محکوم کردن دختر، حکمي عليه وي صادر کرد که به موجب آن او بايد مقابل مربي اش شنا کند!
اين دادگاه در حکم اين دختر مسلمان آورده:‌ شنا کردن يک مسأله اعتقادي نيست لذا اين دختر مسلمان حق ندارد ادعا کند که بخاطر اعتقاداتش مقابل معلمش شنا نمي کند لذا شنا کردن بر او واجب است!
گفتني است والدين اين دختر پيش از ثبت نام فرزندشان در اين آموزشگاه در منطقه "ارجوفيا"،‌ مطمئن شده بودند که مربي آن، زن خواهند بود اما گويا مربيان اين آموزشگاه جابجا شده از همين رو مربي مرد براي اين کلاس انتخاب شده است.

اعتراض به بازگشت سنگسار به قانون مجازات اسلامی


.
سازمان “عدالت برای ایران” طی بیانیه‌ای به بازگشت مجازات “سنگسار” به قانون مجازات اسلامی اعتراض کرد.
به گزارش « محبت نیوز» به نقل از زمانه، در این بیانیه که در تارنمای عدالت برای ایران منتشر شده، آمده است: ” عدالت برای ایران متاسف است که علیرغم تلاش‌های چندین ساله فعالان حقوق زنان در ایران و کشورهای دیگر و فشارهای بین‌المللی بر جمهوری اسلامی ایران، همچنان مجازات غیرانسانی و رذیلانه سنگسار را که گزارشگر ویژه شکنجه سازمان ملل آن را نوعی از شکنجه می داند، در قانون ایران باقی مانده است.”
این سازمان مدافع حقوق بشر همچنین “نگرانی شدید” خود را نسبت به سرنوشت زنان و مردانی که براساس قانون قبلی مجازات اسلامی به سنگسار محکوم شده و در زندان‌های شهرهای مختلف ایران به حالت بلاتکلیف به سر می برند اعلام کرده است.
مجلس شورای اسلامی پیش از این مجازات سنگسار را از قانون جدید مجازات اسلامی حذف کرده بود، اما این موضوع با مخالفت شورای نگهبان مواجه شد
در حال حاضر شماری از زندانیان متهم به زنای محصنه از جمله اشرف کلهری٬ سکینه محمدی آشتیانی٬ مریم باقرزاده٬ خیریه والانیا٬ ایران اسکندری٬ کبری بابایی٬ ساریه عبادی٬ رحیم محمدی٬ محمد علی نوید خمامی و نقی احمدی در خطر اجرای سنگسار هستند.
حمید‌رضا طباطبایی نائینی، نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوق مجلس روز ۲۵ اردیبهشت در یک نشست خبری از ابلاغ قانون جدید مجازات اسلامی به رئیس جمهوری خبر داد.
مجلس شورای اسلامی پیش از این مجازات سنگسار را از قانون جدید مجازات اسلامی حذف کرده بود، اما این موضوع با مخالفت شورای نگهبان مواجه شد.
در قانون جدیدی که برای اجرا به رئیس جمهوری ابلاغ شده، مجازات زنای محصنه همچون قانون قبلی سنگسار است. بر اساس این قانون “با پیشنهاد قاضی و موافقت رییس قوه قضاییه، اگر زنا با چهار شاهد یا چهار بار اقرار ثابت شده باشد، مجازات سنگسار می‌تواند به اعدام تبدیل شود. در مواردی نیز که زنا با علم قاضی ثابت شده باشد، مجازات سنگسار می‌تواند به صد ضربه شلاق تبدیل شود.”
سازمان عفو بین‌الملل گزارش داده است که پس از پیروزی جمهوری اسلامی در ایران دست‌کم ۷۷ تن در این کشور سنگسار شده‌اند.

۱۳۹۲ اردیبهشت ۱۹, پنجشنبه

پیامد ارجاع مکرر هاشمی و خاتمی به رهبری


چکیده : موضع گیری هایی که خاتمی و هاشمی می کنند، چه با هدف قبلی و چه بدون این نیت، به شفاف تر شدن عرصه سیاست در ایران کمک می کند. واقعیت آن است که در گذشته رهبری هم مصدر بسیاری از تصمیمات و برنامه های اجرایی و راهبردی ریز و درشت در کشور بوده و هم بیشترین توقع و انتقاد از روندها را ابراز کرده است، گویی مسئولان اجرایی کاری می کردند که مد نظر ایشان نبوده است. به نظر می رسد که روز به روز این بازی ناگیراتر می شود و همه با هم به توافق جمعی رسیده اند که آن بازی کشدار و بی مزه تمام شود. نه رهبری پرهیز سابق را دارد، و نه در جامعه افراد زیادی مانده اند که بر توهم سابق باشند. در این بین اگر خاتمی و هاشمی نیایند، یعنی با آمدن آنها و اجرای برنامه شان، قبل از به رای گذاشتن مردم مخالفت شده است. ...

کلمه- علی بردبار:
این روزها آنچه بارها از سوی سیدمحمد خاتمی و علی اکبر هاشمی رفسنجانی در بحث آمدن یا نیامدنشان به انتخابات مطرح شده است، به پیش کشیدن نظر رهبری در این باره و منوط کردن کارآمدی حضورشان به عدم مخالفت رهبری بوده است.
هاشمی برای آمدن اعلام آمادگی کرده است اما شرط گذر از وضعیت بحرانی کنونی را همراهی رهبری دانسته. خاتمی نیز در سخنان اخیرش گفته است که اصلاح وضع ناگوار کنونی بدون خواست و هماهنگی با رهبری میسر نیست.
درباره این رویکرد می توان دو گونه برداشت داشت که لزوما تعارضی هم با یکدیگر ندارند. اول آنکه این موضع با هدف حفظ درهای تعامل با بوروکراسی حاکم بر کشور که خود را عین نظام می داند و در راس آن رهبری است. بیان این موضع از سوی خاتمی و هاشمی به عنوان دو نیروی منتقد وضع موجود که به استفاده از ظرفیت های قانونی برای اصلاح همچنان معتقدند، کنترل سطح نزاع با این بوروکراسی با هدف نیل به حفظ منافع ملی است.
اما سویه دوم و مهم تر این رویکرد، نشان دادن نقطه اصلی همه تصمیمات مهم کشور است، به نحوی که پاسخگوی هر اتفاق مثبت و منفی در آینده کشور، پنهان نباشد. در واقع آنها خواسته یا ناخواسته با بیان برنامه های خود و اصلاح طلبان برای اداره کشور و طرح انتقادهایش به روند موجود، به نحوی عمل کردند که اگر این برنامه ها امکان به رای گذاشتن در پیشگاه مردم و تحقق نیافت هم حجتی برای تاریخ داشته باشند و هم مانع اصلی انجام آنها مشخص باشد و دیگر نیروهایی همچون احمد خاتمی و حسین شریعتمداری که در این میان سر و صداهایی هم راه می اندازند، صرفا نقش پاسبانی از نزدیک شدن منتقدان به چرخه قدرت را خواهند داشت و در حساب و کتاب آتی تعیین مسئول برای اتفاقات آینده، بیش از پاسبانی و نهایتا مباشرت به حساب نیامده و قابلیت سپر بلا شدن تمام عیار در مقابل تاریخ و ملت نخواهند داشت.
به نظر می رسد که آیت الله خامنه ای هم مخالفت چندانی با جا افتادن این تصویر از خود نداشته باشند. ایشان در موضع گیری هایی که به عنوان نمونه در عزل و نصب وزرا، اختلاف بین مسئولان و بحث هسته ای و سیاست خارجی و غیره داشته، اتفاقا بدشان نیامده که همه بدانند که اصل و فرع همه قدرت کجاست.
برخی شیوه های حکومت‌داری کلاسیک معمولا اینگونه‌اند که مرتب در صدر اخبارند و همه امور به آنها ختم می شود. تا چند سال پیش حتی اگر روحیه چنین رفتاری در راس قدرت بود، از اعمال آشکار آن جلوگیری می شد. اما از سال ۸۸ به این سو به نظر می رسد که این روند تغییر کرده و ترجیح مدل های کلاسیک بی تعارف بر شیوه های پیچیده، نظر قطعی آقایان شده است.
این گونه موضع گیری هایی که خاتمی و هاشمی می کنند، چه با هدف قبلی و چه بدون این نیت، به شفاف تر شدن عرصه سیاست در ایران کمک می کند. واقعیت آن است که در گذشته رهبری هم مصدر بسیاری از تصمیمات و برنامه های اجرایی و راهبردی ریز و درشت در کشور بوده و هم بیشترین توقع و انتقاد از روندها را ابراز کرده است، گویی مسئولان اجرایی کاری می کردند که مد نظر ایشان نبوده است. به نظر می رسد که روز به روز این بازی ناگیراتر می شود و همه با هم به توافق جمعی رسیده اند که آن بازی کشدار و بی مزه تمام شود. نه رهبری پرهیز سابق را دارد، و نه در جامعه افراد زیادی مانده اند که بر توهم سابق باشند. در این بین اگر خاتمی و هاشمی نیایند، یعنی با آمدن آنها و اجرای برنامه شان، قبل از به رای گذاشتن مردم مخالفت شده است.
بدین ترتیب بعد از آن هرکس که بر مصدر امور قرار بگیرد اهمیت چندانی نخواهد داشت. نه اینکه همه آنها یکی باشند، بالاخره دو مسئول دفتر می توانند دو شیوه متفاوت برای اداره دفتر مدیر داشته باشند، اما به هرحال حد و حدود تعریف شده آنها “مسئولیت دفتر” آقای مدیر است و نه بیشتر و آنها مسئول اتفاقات و تصمیمات گرفته شده در اتاق آقای مدیر نخواهند بود، بلکه خود آقای مدیر، بیش از گذشته در معرض پرسشگری آحاد جامعه قرار خواهد گرفت. همان طور که درباره ۸ سال گذشته هم بسیاری از آگاهان، آنقدر که از رهبری سوال دارند، از احمدی نژاد ندارند.

سید محمد خاتمی: بیاییم هم حق نداریم بیش از آن چه می خواهند رأی بیاوریم


چکیده :جناب هاشمی اعلام کردند که آماده اند بیایند در صورتی که مخالفت رهبری نباشد. امیدوارم این تصمیم عملی شود. جایگاه جناب آقای هاشمی معلوم است. واقعاً هم در این سال ها مظلوم واقع شده اند و ایشان قادر است که به سوی توسعه همه جانبه و رفع مشکلات کشور و مردم حرکت کنند و ان شاء الله فضای سیاسی و فرهنگی هم بازتر خواهد شد و با هماهنگی با بالا می تونند خطرات را کمتر کنند....

سید محمد خاتمی رییس جمهور سابق کشورمان گفت: جناب هاشمی اعلام کردند که آماده اند بیایند در صورتی که مخالفت رهبری نباشد. امیدوارم این تصمیم عملی شود. جایگاه جناب آقای هاشمی معلوم است. واقعاً هم در این سال ها مظلوم واقع شده اند و ایشان قادر است که به سوی توسعه همه جانبه و رفع مشکلات کشور و مردم حرکت کنند و ان شاء الله فضای سیاسی و فرهنگی هم بازتر خواهد شد و با هماهنگی با بالا می تونند خطرات را کمتر کنند.
به گزارش کلمه، خاتمی که صبح امروز در جمع  دانشجویان سخن می گفت در پاسخ به دعوت این دانشجویان از وی برای شرکت در انتخابات گفت که کوچکترین تردیدی در رای اکثریت مردم ندارد، با این حال ادامه داد: اگر بنا باشد اصلاح طلبان یا افرادی از آنان را از رده خارج کنند هیچ حساب افکار عمومی و افکار جهانی را هم نمی کنند. آن چه مهم است این است که کسانی را که نمی خواهند نیایند و من مطمئن هستم که نمی خواهند ما بیاییم. تازه اگر از این مرحله هم بگذریم حق نداریم بیش از آن چه می خواهند رأی بیاوریم.
وی همچنین گفت : همه حرف های شما و دیگران این بود که کشور در بحران است. من هم قبول دارم ولی اگر یک نفر که مورد توجه مردم ست و قائل به اعتدال است با او برخورد کنند آیا بحران کم تر می شود یا بیشتر؟ آیا اعتماد مردم به حکومت و سوء ظن برطرف می شود یا بیشتر می شود؟ آیا بهانه ای برای کسانی که می خواهند فشار و تحریم و احیاناً اقدامات خطرناک دیگر را علیه ما راه بیاندازند نمی دهد؟
جمعی از دانشجویان صبح امروز با سید محمد خاتمی دیدار و برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری از وی دعوت کردند. در این نشست  که با اعتراض ها، درخواست ها و استدلال های دانشجویان همراه بود افراد مختلف به بیان دیدگاه ها و دغدغه های خود در این واپسین روزهای ثبت نام نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری پرداختند و در ادامه سید محمد خاتمی به ایراد سخن پرداخت.
متن کامل سخنان رئیس دولت اصلاحات در پی می آید:
به نام خدا
خوش آمدید
دانشگاه ها حتی از برگزاری یک اجتماع از سوی دانشجویان مستقل محروم شده اند
ای کاش چنین جمعی می توانست در فضای گسترده تری در دانشگاه برگزار شود. دانشگاه های ما در طی سال های گذشته از برگزاری یک اجتماع باشکوه از سوی دانشجویانی که مستقل فکر می کنند محروم شده اند و این مشکلی است که کشور و نظام با آن رو به رو هست.
بسیاری از تشکل ها مستقل و ریشه دار و واقعاً وفادار به اسلام و انقلاب و ایران امروز دچار محدودیت هستند و در دانشگاه جایگزین آنها تشکل هایی متکی به نهاد هایی می آیند که گرچه اصل آن نهادها محترم هستند، ولی فضا را بر تشکل های اصلی تنگ می کنند و چون جایگاه قوی ندارند لطمه به فعالیت های اصیل دانشجویی می خورد، گرچه صدایشان بلند تر از دیگران است.
فضا باید باز شود تا دانشجو و دانشگاه با حفظ هویت دانشجویی، دلسوزی و امیدی که به آینده دارند فعال باشند نه اینکه حتی نگران این باشیم که یک جمع کوچک که با نیت خیرخواهانه و دلسوزانه نسبت به کشور و مردم دور هم گرد می آیند ممکن است با محدودیت مضاعف مواجه شوند و تحت فشار قرار بگیرند. این وضع باید عوض شود.
به هرحال ما دارای جمهوری اسلامی هستیم که بر آمده از انقلاب است. ما و همه افراد در جمهوری اسلامی زندگی می کنیم و به قانون پایبندیم. من و شما به جمهوری اسلامی معتقدیم ولی می گوییم اشکالات آن مرتفع شود. بدترین وضعیت این است که جامعه یک طرف قرار بگیرد و آن چه به نام جمهوری اسلامی است، با نهادهایش در طرف دیگر قرار بگیرد.
امام فرمودند نگذارید انقلاب به دست نا اهلان بیفتد. خوب طرف دیگر می گوید نااهلان کسانی هستند که آن ها را از حکومت بیرون کرده ایم و شما نااهلان را گروه دیگری می دانید. چطور باید این مساله را حل کرد؟ ما همه جمهوری اسلامی را قبول داریم و اگر بخواهد به هم بخورد به وضعیت بسیار ناگواری پیش می آید.
ما می خواهیم جمهوریت سازگار با معیارهای اسلامی تقویت شود. اگر تفکری یا شبه تفکری باشد که بگوید جمهوریت مخالف اسلام است و هرکس غیر این بگوید باید زندان برود و طرد شود این انحراف از اصل است.
به هر حال می خواهیم این انتخاب سبب ایجاد فضایی شود که ما و شما بتوانیم بحث و گفت و گو کنیم و جمع شویم و آزادی داشته باشیم نقد کنیم و البته زمینه یک رقابت منطقی و عادلانه را فراهم آوریم که داور نهایی آن مردم باشند. می گوییم به همین قانون اساسی پای بند باشیم. البته همه باید پای بند باشند. حکومت باید از مردم بخواهد که قانونی عمل کنند، ولی بیش و پیش از مردم این حکومت است که باید پای بند قانون اساسی باشد. فضای بد بینی، رعب و سوء ظن و تقابلی که وجود دارد و مدام برای مردم و برای نظام هزینه ایجاد می کند تبدیل به فضای منطق و حق و خوش بینی شود.
حق برخورداری از فن آوری هسته در زمان ما رسماً در قطع نامه آژانس اعلام شد
در سال ۷۶ که نتیجه انتخابات آن شد که می دانید گفتند مردم اسلام می خواستند، سید بود و دوستش داشتند و … و از اوضاع و احوال ناراحت بودند و رأی دادند و این رأی به اصلاحات و جامعه مدنی و آزادی اندیشه و … نبود. در سال ۸۰ در نخستین سخنرانی بعد از انتخابات گفتم در همه جا رأی دوره دوم یک رئیس جمهور افت بسیاری دارد؛ حالا ممکن است استثناء هایی هم باشد، ولی در ایران برای اولین بار رأی مردم در دور دوم ۱٫۵ میلیون بیش از دور اول بود. کسی نمی تواند بگوید که مردم ناآگاهانه رأی دادند و خوب بود این پیام از سوی همه گرفته شود که نشد.
برای مقابله با ما بهانه کردند که دولت و اصلاحات نسبت به اصول و منافع کشور کوتاهی می کند. کجا کوتاهی شد. در همین مسأله هسته ای آنچه که امروز آرزوی به دست آوردن آن را دارند، یعنی شناخت حق برخورداری از فن آوری هسته در زمان ما رسماً در قطع نامه آژانس اعلام شد که ایران حق داشتن تکنولوژی هسته ای را دارد. گروه سه جانبه اروپایی و بسیاری از سیاستمداران هم تأیید کردند. و این دست آورد ما بود و نیز شکستن تحریم ها. آمریکا هر شرکتی را که بیش از ۲۰ میلیارد دلار در نفت و گاز سرمایه گذاری کند تحریم کرد و مجازات های سنگین گذاشت در همان تنگنا ما توانستیم توتال را بیاوریم که چهار میلیارد دلار سرمایه گذاری کرد و به دنبال او شرکت های دیگر که بسیاری از پروژه های عظیم پارس جنوبی و عسلویه را اجرا کردند و ما هم خیلی چیزها یاد گرفتیم. آمریکا هم هیچ کاری نتوانست بکند.
در دنیا هم اعتبار جمهوری اسلامی و حرمت مردم بیشتر شد. پس اصولی را کنار نگذاشتیم و منافع و حرمت و حقوق ملت هم تأمین شد.
در سال ۸۰ تا ۸۴، سالانه ۷۰۰ هزار شغل و از ۸۴ تا امروز سالانه ۱۴ هزار شغل ایجاد شده است
اما در برابر این راه و روش مانع ایجاد شد و حتی جریانی اینچنینی به عنوان جریان غیرخودی از قدرت بیرون رانده شد و آیا به سادگی می گذارند که این جریان به صحنه بازگردد؟!
امروز در آستانه انتخابات هستیم. غلط یا درست، با همه نقص ها و اشکالاتی که دارم شده ام نماد اصلاح طلبی و حتی وسیع تر، بخش مهمی از جامعه که تغییر می خواهد و بنده همواره کوشیده ام که بگویم تغییر در درون نظام، نه تغییر نظام.
مردم می خواهند زندگیشان بعتر شود، تهدیدهای خطرناک خارجی رفع یا کم شود، برای خودشان و فرزندانشان آینده بهتری در انتظار باشد. خصوصاً طبقات متوسط به پایین طلب و تقاضای جدی تری دارند و احساس می کنند غیر خودی به حساب می آیند، بگذریم از نخبگان که گلایه و نارضایتی ایشان بیشتر است.
مورد مقایسه ملموس هم پدید آمده است. اوضاع و احوال در ۸ سال اصلاحات که در ذهن مردم زنده است با اوضاع هشت ساله گذشته مقایسه می شود.
مردم مقایسه می کنند و طبیعی است که وضع گذشته را ترجیح می دهند
در سال ۸۰ تا ۸۴، سالانه ۷۰۰ هزار شغل و از ۸۴ تا امروز سالانه ۱۴ هزار شغل ایجاد شده. تمام درآمد ارزی ۸ ساله اول حدود ۱۵۰ میلیارد دلار و در ۷ ساله گذشته حدود ۶۰۰ میلیارد دلار بوده است. تورم افزایش یافته و بچه های تحصیل کرده ما برای رفتن از ایران مسابقه می دهند. تهدیدهای خارجی هم زیادتر شده است. خوب مردم مقایسه می کنند و طبیعی است که وضع گذشته را ترجیح می دهند. حاکمیت است که باید از این وضع استقبال کند و دریابد که با رویکردهای دیگر و مطلوب تر می شود از این ظرفیت استفاده کرد.
آیا با تغییر رویکرد (صرف نظر از این که چه کسی بیاید) اعتماد لطمه دیده مردم ترمیم نمی شود؟ سرمایه اجتماعی که لطمه دیدن آن بزرگترین خسارت و خطر است زنده نمی شود؟ خوب توجه شود به خواست و طلب و ترجیح مردم.
من فرد کوچکی هستم از مجموعه ملت بزرگ ایران. معتقدم یک جناح و یک دسته نمی تواند کشور را اداره کند. عقلانیت باید حاکم باشد وقتی اصلاح طلبی فساد در زمین تعبیر می شود و در اصول گرایی هم فقط تندروها و افراطیون میدان دار می شوند طبیعی است که همه زیان می کنیم. مردم هم که این وضع را نمی پسندند دلزده می شوند. به هر حال اداره مملکت با همه نیروهای که تدبیر دارند و عقل دارند ممکن است. اما مهم این است که کدام تفکر حاکم باشد. امروز باید بنگریم کدام تفکر و رویکرد قدر می بیند و بر صدر می نشیند و می کوشد که همه امکانات را به انحصار خود درآورد و کدام تفکر توسری می خورد و محکوم است و طرفه این که اکثریت مردم تمایل به تفکری دارند که کنار زده می شود.
دستگاه های رسمی اعلام می کنند که فلانی و فلانی را نمی گذاریم بیایند
شما به کسی می گویید بیاید، اما وقتی که به او اجازه داده نمی شود در یک جمع چند صد نفری آزادانه شرکت کند و حرف بزند و حتی یک انجمن اسلامی وقتی می خواهد مراسم ۱۶ آذر را برگزار کند، شرط این است که آن فرد را دعوت نکنید و حتی کسانی که تمایل به او دارند نیز ممنوع هستند. آیا تصور می کنید ولو مردم بخواهند، به سادگی راه را برای او برای گرفتن مسؤولیت باز می گذارند؟
سخن من از ناسزاگویی ها و اباطیلی نیست که بعضی تریبون های کین توز و دروغ پرداز آن را نشر می دهند، از جمله نسبت به جناب آقای هاشمی رفسنجانی که از ارکان انقلاب است.
دستگاه های رسمی اعلام می کنند که فلانی و فلانی را نمی گذاریم بیایند و افراد را به خاطر رابطه با آن ها تحت فشار و تهدید و حتی تنبیه قرار می دهند.
امروز برای شورای انتخابات شهر احضار می کنند، تشویق و تهدید می کنند که بکشید کنار، اجازه نمی دهیم بیایید. خوب با این وضعیت آمدن یعنی چه؟ و چه فایده ای دارد؟
کوچکترین نگرانی از رأی اکثریت مردم ندارم
من کوچک ترین تردیدی در پیروزی اصلاحات در یک فضای منصفانه و منطقی ندارم. کوچکترین نگرانی از رأی اکثریت مردم ندارم.
در مورد صلاحیت هم اولاً با معیاری که هست که احراز صلاحیت شود موافق نیستم و بحثش را هم کرده ام، بلکه می گویم احراز عدم صلاحیت مانع است. حال چه کنیم، قانون این است که باید احراز صلاحیت شود ولی با کارکردها و رویکردهایی نهادی که رسالت اصلی اش بیطرفی و استقلال است، نه داوری مثبت آنان درباره کسی موجب سرفرازی است و نه قضاوت منفی شان موجب سرافکندگی، ولی خوب حالا ریش و قیچی به دست آنان است.
اگر بنا باشد اصلاح طلبان  را از رده خارج کنند هیچ حساب افکار عمومی و افکار جهانی را هم نمی کنند
اگر بنا باشد اصلاح طلبان یا افرادی از آنان را از رده خارج کنند هیچ حساب افکار عمومی و افکار جهانی را هم نمی کنن. آن چه مهم است این است که کسانی را که نمی خواهند نیایند و من مطمئن هستم که نمی خواهند ما بیاییم. تازه اگر از این مرحله هم بگذریم حق نداریم بیش از آن چه می خواهند رأی بیاوریم.
همه حرف های شما و دیگران این بود که کشور در بحران است. من هم قبول دارم ولی اگر یک نفر که مورد توجه مردم ست و قائل به اعتدال است با او برخورد کنند آیا بحران کم تر می شود یا بیشتر؟ آیا اعتماد مردم به حکومت و سوء ظن برطرف می شود یا بیشتر می شود؟ آیا بهانه ای برای کسانی که می خواهند فشار و تحریم و احیاناً اقدامات خطرناک دیگر را علیه ما راه بیاندازند نمی دهد؟
و این ها خود زمینه ساز فشار و بحران بیشتر، افزایش محدودیت ها و لطمه دیدن کشور و مردم و بخصوص اصلاحات نمی شود؟
آمدن من شما را به مطلوبتان نمی رساند، بلکه دورتر می کند
من از محبت بی دریغ شما و انبوهی از نیروهای ارزنده و نیز مردم بزرگوار سپاسگزارم و واقعا توان تشکر ندارم، ولی می گویم آمدن من شما را به مطلوبتان نمی رساند، بلکه دورتر می کند و دست کم احتمال زیان های بیشتر خیلی زیاد است.
آنچه ما می خواهیم و باید بخواهیم نه به قدرت رسیدن، که تلاش برای کاهش سوء تفاهم و زمینه سازی گفت و گوی بهتر بخصوص میان حاکمیت و مردم و گذر از فضای امنیتی و امکان فعالیت قانونی گروه ها و تشکل ها است هر کس بتواند بهتر این فضا را فراهم کند باید از او استقبال کرد.
آمدن هاشمی هم به نفع مردم است و هم حاکمیت و نظام
جناب هاشمی اعلام کردند که آماده اند بیایند در صورتی که مخالفت رهبری نباشد. امیدوارم این تصمیم عملی شود. جایگاه جناب آقای هاشمی معلوم است. واقعاً هم در این سال ها مظلوم واقع شده اند و ایشان قادر است که به سوی توسعه همه جانبه و رفع مشکلات کشور و مردم حرکت کنند و ان شاء الله فضای سیاسی و فرهنگی هم بازتر خواهد شد و با هماهنگی با بالا می تونند خطرات را کمتر کنند. مورد اقبال خوب مردم هم هستند. اگر این واقعه رخ دهد هم به نفع مردم است و هم حاکمیت و نظام و هم جریانات مختلف می توانند با امنیت بیشتر در چارچوب قانون حرکت کنند.
پس همگی به فکر تفاهم و کاستن سوء ظن ها باشیم، در این صورت است که هم حکومت و هم نظام و هم مردم برنده واقعی هستند و امیداورم چنین شود.

عضو شورای عالی استانها: کارخانه‌های کشور در سایه وعده ایجاد ۲۵۰۰ شغل تعطیل شدند


چکیده :نماینده استان آذربایجان شرقی در شورای عالی استان ها گفت:‌ عواملی که قانون گریزی و زیرپاگذاشتن قانون و خودسری را اساس کار خود کردند، بزرگترین ضربه را به انقلاب خواهند زد....

نماینده استان آذربایجان شرقی در شورای عالی استان ها گفت:‌ عواملی که قانون گریزی و زیرپاگذاشتن قانون و خودسری را اساس کار خود کردند، بزرگترین ضربه را به انقلاب خواهند زد.
به گزارش ایلنا، قادر جویا امروز (پنجشنبه) در شصت و هفتمین اجلاس عمومی شورای عالی استان‌ها در نطق پیش از دستور، اعلام کرد: دولت وعده ایجاد ۲۵۰۰ شغل را اعلام کرد، اما متاسفانه نه تنها اشتغالی ایجاد نشد بلکه شاهد تعطیلی کارخانه‌ها نیز بودیم.
وی ادامه داد:‌ با برگزاری همایش، سخنرانی و بنرزدن و مقدمه درمورد حماسه سیاسی و اقتصادی، حماسه‌ای ایجاد نخواهد شد. لازمه سازندگی توسعه سیاسی و اقتصادی و لازمه پیشرفت و عدالت عمل به قانون است تا زمانی که خود را مقید به اجرای قانون نکرده ایم مشکل خواهیم داشت.
نماینده استان آذربایجان شرقی در شورای عالی استانها، تاکید کرد: عواملی که قانون گریزی و زیرپاگذاشتن قانون و خودسری را اساس کار خود کردند، بزرگترین ضربه را به انقلاب و اسلام که حاصل خون شهدا، تبعید و شکنجه های امام راحل و یاران صدیق امام است را خواهند زد.

۱۳۹۲ اردیبهشت ۱۶, دوشنبه

کرایه تاکسی گران شد


چکیده :رییس شورای اسلامی شهر تهران با ابلاغ مصوبه اجرای نرخ جدید کرایه تاکسی به فرمانداری تهران و شهرداری تهران، تاکید کرد: این مصوبه قطعی و لازم‌الاجراست....

رییس شورای اسلامی شهر تهران با ابلاغ مصوبه اجرای نرخ جدید کرایه تاکسی به فرمانداری تهران و شهرداری تهران، تاکید کرد: این مصوبه قطعی و لازم‌الاجراست.
به گزارش روابط عمومی معاونت حمل و نقل و تـرافیک شهرداری تـهران، مهدی چمران با صدور نامه‌ای به فرماندار تهران یادآور شد: پیرو ابلاغیه‌ای به تاریخ ۲۶٫۱۲٫۹۱ مبنی بر «تعیین نرخ کرایه انواع تاکسی در شهر تهران در سال ۹۲»، هیچ ‌گونه اعتراضی از سوی فرمانداری در مهلت مقرر قانونی پیش‌بینی شده در ماده هشتادم قانون شوراها به شورای اسلامی شهر تهران واصل نشده است.
چمران در این نامه خطاب به فرماندار تهران با اشاره به سپری شدن مهلت مقرر قانونی به منظور اعتراض فرمانداری، تاکید کرد: مصوبه نرخ جدید کرایه تاکسی عملاً قطعی و لازم‌الاجرا تلقی می‌شود.
بنابر این گزارش سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران بر اساس پیش‌بینی‌های قبلی و برنامه‌ریزی‌های به عمل آمده، ظرف چند روز آینده نسبت به اعمال نرخ‌های جدید کرایه انواع تاکسی در پایتخت اقدام خواهد کرد.
این گزارش می‌افزاید مصوبه «تعیین نرخ کرایه انواع تاکسی در شهر تهران در سال ۹۲» در جلسه علنی مورخ ۲۰٫۱۲٫۹۱ شورای اسلامی شهر تهران با اکثریت آرای موافق اعضای شورا مورد تصویب قرار گرفته و در روز۲۶ اسفند ماه نیز از سوی رییس شورا ابلاغ شده بود.
وفق ماده هشتادم قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران، در صورتی که مصوبات شوراها تا دو هفته پس از تاریخ ابلاغ مورد اعتراض مسئولین ذیربط قرار نگیرد، لازم‌الاجرا خواهد بود.

هشدار کانادا درباره مهاجرت ایرانی ها !


پس. از بازداشت دو نفر به اتهام اقدام تروریستی در کانادا و اعلام ارتباط آنها با اعضای القاعده در ایران، پلیس مرزی کانادا نسبت به امکان ورود برخی از ایرانی‌ها با انگیزه‌های شرارت‌بار به این کشور هشدار داد.
« محبت نیوز» - پلیس مرزی کانادا نسبت به امکان ورود برخی از ایرانی‌ها با انگیزه‌های شرارت‌بار به این کشور هشدار داد. این هشدار پس از بازداشت دو نفر به اتهام اقدام تروریستی در کانادا و اعلام ارتباط آنها با اعضای القاعده در ایران، مطرح می شود.
به گفته پلیس مرزی کانادا، امکان دارد عبور ایرانیانی با انگیزه‌های شرارت‌بار از مرز و ورودشان به کانادا از دید مقام‌های مرزی پنهان بماند. از سال ۲۰۰۸ تا کنون درخواست ورود ۱۹ ایرانی به کانادا به دلیل مسائل امنیتی پذیرفته نشده‌ است.
طبق گزارش محرمانه کانادا که متعلق به تابستان ۲۰۱۲ است، این کشور بیشتر تقاضاهای پناهندگی از سوی ایرانیان را قبول می‌کند. این گزارش با این‌حال با اشاره به نگرانی‌های واشینگتن نسبت به حملات احتمالی افراط‌گراها در آمریکا، تأکید می‌کند که برخی از تازه واردان ممکن است با انگیزه‌های دیگری به کانادا آمده باشند.
در واکنش به اتهام دولت کانادا مبنی بر ارتباط این افراد با شبکه القاعده مستقر در ایران،  دولت ایران وجود شبکه‌ای از عناصر القاعده در ایران را انکار و وزیر امور خارجه ایران سخن گفتن از القاعده ایران را جعلیات جدید و حرفی واقعا مضحک خواند./رادیو فردا

“کشف حجاب” مجری مصری مقابل روحانی قلدر+ ویدیو


.
حجاب برداشتن مجری تلوزیون النهار مصر، در مقابل روحانی افراطی، موجب ایجاد موجی از اظهار نظرهای مخالف و موافق در شبکه‌های اجتماعی عرب زبان شد.
به گزارش « محبت نیوز» به نقل از زمانه، ریهام سعید، مجری شبکه تلوزیونی النهار مصر، در مواجهه با درخواست شیخ یوسف بدری (گفت‌و‌گو شونده) که حجاب داشتن مجری را در حین گفت‌و‌گو اجبار می‌کرد، تعجب کرد. برای ریهام سعید این مسأله قابل قبول نبود که شیخ بدری به زن بدون حجاب نگاه می‌کند و تنها در مقابل دوربین از زن درخواست حجاب دارد.
در حین گفت‌و‌گوی تلویزیونی مقابل دوربین اما، پرسش‌های ریهام سعید در مورد انواع تجاوز‌های جنسی و تناقضات احکام اسلامی، خشم شیخ یوسف بدری را برانگیخت و با صدای بلند و تحکمی به ریهام سعید تاکید کرد که سوال جنجالی نپرسد و به مسائل جدی که به درد مردم می‌خورند، بپردازد.
ریهام سعید که از لحن و تناقضات رفتاری شیخ یوسف بدری برآشفته بود، حجاب خود را مقابل چشم او و مقابل دوربین برداشت. سعید با عصبانیت به دورویی شیخ بدری اشاره کرد از تلویزیون النهار هزار پوند مصری برای حاضر شدن مقابل دوربین‌ گرفته، با لحن توهین‌آمیز با مجری زن این رسانه صحبت می‌کند و در عین حال مقابل دوربین شبکه تلویزیونی‌ای آمده که خود شیخ بدری از آن به دادگاه شکایت کرده است.
بدری با صدای بلند به سعید دستور داد "حجابت را سرت کن" که موجب شد ریهام سعید گفت‌و‌گو را ترک کند. حرکت اعتراض‌آمیز ریهام سعید مقابل این روحانی محافظه‌کار خوشحالی بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی را به دنبال داشت که از برخورد قاطع سعید برای نشان دادن تناقضات بدری، رضایت داشتند.
ریهام سعید در حالی که صحنه گفت‌و‌گو را ترک می‌کرد با صدای بلند به شیخ یوسف بدری گفت: "این حجاب را برای تو نمی‌پوشم، [اگر بپوشم] برای خدا می‌پوشم."
شیخ یوسف بدری از روحانیون جنجالی مصر است که مدام در حال قلدری کردن از طریق "امر به معروف و نهی از منکر" است: گاهی هنرپیشگان و فیلمسازان مصری را دعوت به توبه می‌کند. و گاهی پیشنهاد تولید بمب اتم اسلامی برای مقابله با اسرائیل می‌دهد. تحولات سیاسی اخیر در مصر و قدرت گرفتن اخوان المسلمین موجب شده که بسیاری از سکولارها، مسلمانان لیبرال و مسیحیان قطبی مصری نگران اسلام‌گرایی افراطی و تاثیر آن بر فرهنگ عمومی باشند.

راه اندازي دانشگاه رايگان اسرائيل براي مسلمانان !


.
سايت خبري اسرائیلی با عنوان  "نو کاملز" از آغاز فعاليت دانشگاه رايگان اسرائيل براي مسلمانان و اعراب خبر دادند.
« محبت نیوز» - به گفته اين سايت خبري، دانشگاه "العبريه" در اسرائیل  اخيرن در فضاي مجازي،‌ شعبه اينترنتي خود را راه اندازي کرده تا بتواند از نقاط مختلف جهان دانشجو جذب کند.
به گزارش سایت مستقل شیعی در ایران ، سايت "نو کاملز" مدعي شد که بر اساس آمار اعلام شده توسط دانشگاه "العبريه"، تاکنون حدود 40 هزار دانشجوي مسلمان و عرب از کشورهاي مختلف جهان در اين دانشگاه ثبت نام کرده اند.
در همين راستا برخي کارشناسان مسائل آموزشي نسبت به تلاش دانشجويان مسلمان و عرب براي وارد شدن به اين دانشگاه هشدار شديدي داده و خواسته اند که دانشجويان آگاه باشند تا به گفته آنان فريب صهيونيست ها را نخورند.

اجرای حکم اعدام سه تن در کرمانشاه به اتهام قتل



خبرگزاری هرانا - دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه از اجرای حکم قصاص سه نفر به جرم "ارتکاب قتل عمد" در میدان آزادی کرمانشاه خبر داد.
به گزارش ایسنا، مجتبی ملکی، دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه، پس از اجرای حکم این افراد به خبرنگاران گفت: "دو نفر از این افراد که حکم قصاص نفس در موردشان اجرا شد، با تبانی همسر مقتول و پس از رابطه نامشروع با وی در ازای دریافت مبلغ شش میلیون تومان، با ضربات چاقو اقدام به قتل می‌کنند."
ملکی مدعی شد: "این افراد پس از قتل، دست و پای زن مقتول را می‌بندد تا وانمود کنند که قصد آن‌ها سرقت بوده که با تحقیقات به‌عمل آمده، نیت واقعی آن‌ها کشف شد."
وی با اشاره به تقاضای اولیای دم مقتول برای قصاص این افراد، گفت: حکم قصاص نفس این افراد در شعبه اول کیفری استان صادر و در دیوان عالی کشور نیز به تایید رسید.
دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه، در مورد اجرای حکم نفر سوم نیز چنین توضیح داد: "این فرد در شهرستان گیلان‌غرب از دختری خواستگاری می‌کند و هنگامی که با مخالفت دختر و خانواده وی مواجه شده با تهیه اسلحه جنگی در مقابل دیدگان همسایگان با سه گلوله دختر را به قتل می‌رساند."
وی اضافه کرد: "این پرونده سریعا مورد رسیدگی قرار گرفت و حکم قصاص نفس در دیوان عالی کشور تایید و امروز اجرا شد."

اجرای حکم زندان برای خادمین کلیسای ربانی اهواز


خبرگزاری هرانا - کشیش و سه تن از خادمین کلیسای جماعت ربانی اهواز که پیشتر از سوی دادگاه انقلاب اسلامی به حبس محکوم شده بودند با تایید این حکم در دادگاه تجدید نظر، برای گذراندن دوران محکومیت به زندان فرا خوانده شدند.

به گزارش محبت نیوز، با تایید دادگاه تجدید نظر " فرهاد سبکروح" كشیش كلیسای جماعت ربانی اهواز، و همسر ایشان "شهناز جیزان " و دو تن دیگر از خادمین کلیسای اهواز بنام‌های "ناصر ضامن دزفولی" و "داود علیجانی" ملقب به (دیوید) که در دادگاه بدوی هریک به یک‌سال حبس محکوم شده بودند جهت اجرای حکم به دادگاه فراخوانده شدند. 
بر اساس این گزارش داود علیجانی روز چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ با مراجعه به دادگاه بازداشت و به زندان کارون اهواز منتقل و فرهاد سبکروح، شهناز جیزان و ناصر ضامن دزفولی نیز در روز شنبه ۱۴ اردیبهشت، پس از اطلاع از احضاریه دادگاه، با مراجعه به دادسرای دادگاه انقلاب اهواز بازداشت و به زندان سپیدار منتقل گردیدند. 

دادگاه انقلاب اتهام این چهار تن را، "گرایش به آئین مسیحیت، دعوت از افراد مسلمان به تغییر دین، و فعالیت تبلیغی علیه نظام از طریق ترویج مسیحیت تبشیری" ذکر کرده است. 

لازم به ذکر است کشیش سبکروح و دو تن دیگر از همراهان وی در تاریخ دوم اسفند ماه پس از تحمل ۲ ماه بازداشت و بلاتکلیفی با سپردن وثیقه به طور موقت از زندان آزاد گردیدند، اما کشیش فرهاد سبکروح بهمراه همسرش بر اساس نظر مسئولان امنیتی ایشان اجازه اقامت و برگزاری هرگونه جلسات کلیسایی و یا ملاقات با سایر مسیحیان اهواز را نداشته و مجبور به ترک این شهر و سکونت در تهران گردیده است. 

گفتنی است در آستانه عید سال نو و کریسمس، در ساعت ۱۱ صبح روز جمعه دوم دی ماه ۱۳۹۰ با یورش ماموران امنیتی به کلیسای جماعت ربانی اهواز این افراد و همچنین کلیه اعضا شرکت کننده در مراسم هفتگی کلیسا را بازداشت کردند.

۱۳۹۲ اردیبهشت ۱۱, چهارشنبه

» اختلالات ناشی از دستکاری‌های عامدانه،‌ غیر قابل تحمل شده است نقش نهاد تحت امر رهبری در کاهش سرعت دسترسی به اینترنت


چکیده :نفس اینترنت در کشور به شماره افتاده و هر روز سرعت دسترسی کاربران به اینترنت کم و کمتر می شود. با این همه نهادهای مربوطه یا زیر بار قطعی و اختلالات اینترنت نمی روند و یا از عامل اصلی آن اظهار بی اطلاعی می کنند. سرمنشا این مشکلات از کجاست؟...

کلمه – گروه اجتماعی: نفس اینترنت در کشور به شماره افتاده و هر روز سرعت دسترسی کاربران به اینترنت کم و کمتر می شود. با این همه نهادهای مربوطه یا زیر بار قطعی و اختلالات اینترنت نمی روند و یا از عامل اصلی آن اظهار بی اطلاعی می کنند. سرمنشا این مشکلات از کجاست؟
به گزارش کلمه، این اقدام عامدانه در کاهش تا قطع دسترسی به اینترنت هر روز فاز تازه ای به خود می گیرد و چنانچه پیش از این در گزارشی به برنامه دولت برای کاهش مرحله به مرحله سرعت اینترنت تا انتخابات پرداختیم، دسترسی کاربران اینترنت به سرویس های مختلف محدود تر شده و یا کاملا قطع می شود.
اگر تا پیش از این سرویس های گوگل هدف این دستکاری قرار گرفته بود، حالا  اسکایپ و اوو و یاهو وا  وایبر، هات میل وحتی برخی مقاطع سایت های حکومتی نیز مشمول این عدم دسترسی شده اند.
بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته، که گزارش هایی از آنها هم به کلمه رسیده، کاهش سرعت شبکه اینترنت و دستکاری های وسیع در سرعت و دسترسی کاربران به شبکه جهانی اینترنت تا زمان انتخابات ریاست جمهوری شدت بیشتری خواهد گرفت.
اما این روزها در پاسخ به اعتراضات کاربران،‌ شرکتهای اینترنتی پاسخی شفاف برای این نابسامانی به وجود آمده ندارند و تنها می گویند که شرکت ارتباطات زیرساخت در تامین پهنای باند اینترنت تبعیض قائل می‌شود و محدودیتها را یکسان اعمال نمی کند. چنانچه در همین زمینه خبرگزاری مهر به نقل از مدیر یکی از شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت گزارش می دهد: از تقریبا ۲ ماه گذشته اختلال در پروتکل های اینترنتی و سرویس های اینترنت به وجود آمده و اگرچه شرکتهای اینترنت در جایگاه مصلحت اندیشی مسائل کشور نیستند اما آنچه از دیدگاه این شرکتها باید رفع شود تبعیضی است که در ارائه پهنای باند به شرکتهای اینترنتی از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت صورت می گیرد. به عبارتی محدودیتها یکسان اعمال نمی شود و براین اساس شرکتها خودشان باید کشف کنند که اینترنتشان در چه بخش هایی دچار عدم سرویس دهی است.
آنچه واضح است طی ۳ ماهه گذشته هیچ کس در شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان متولی پهنای باند پاسخگو نیست و تاکنون پاسخ روشنی به توزیع کنندگان اینترنت و خریداران پهنای باند نداده اند و براین اساس هیچ یک از بندهای قرارداد کیفیت سطح سرویس – SLA – اجرا نمی شود.
با این همه محمد حسن نامی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با ادعای اینکه در سال ۹۲ قطعی اینترنت نخواهیم داشت، کاهش سرعت اینترنت را هم منکر شده و این موضوع که پایین بودن سرعت و ظرفیت اینترنت را مسائل امنیتی عنوان می کنند ادعایی کذب خوانده است. اظهاراتی متناقض با سخنان  رضا تقی پور، وزیر پیشین ارتباطات احمدی نژاد که اذعان کرده بود کندی سرعت اینترنت در ایران دلایل امنیتی دارد.
اما اصل ماجرا چیست؟
نقش دست های پشت پرده در دستکاری و قطع سرعت اینترنت
در کشورمان ایران که به ادعای محمود احمدی نژاد آزادترین کشور جهان است، با گذشت سال ها از اختلالات اینترنتی هنوز نهادهای مختلف حکومتی انگشت اتهام را یا به سوی یکدیگر نشانه می روند و هریک دیگری را در این نابسامانی ها دخیل می دانند. یا دیواری کوتاه تر از فیبرهای نوری زیر دریا و لنگر کشتی ها نمی یابند که آن را عامل این اختلالات معرفی کنند.
اما بررسی های بیشتر نشان می دهد که ریشه این دستکاری ها را باید در شورایی جست که به دستور شخص رهبری ایجاد شده است: مجموعه ای با عنوان «شورای عالی فضای مجازی».
شورای عالی فضای مجازی زیر نظر کیست؟
دستور تشکیل «شورای عالی فضای مجازی» به ۱۷ اسفند سال ۹۰ باز می گردد که با دستور آیت الله خامنه ای این شورا با هدف اعمال مدیریت حاکمیت بر فضای اینترنت ایجاد و اعضای آن نیز از سوی وی مشخص شدند.
«مقابله با آسیب‌های اینترنت و استفاده از فرصت‌های» از جمله اهدافی بود که در تشکیل «شورای عالی فضای مجازی» از سوی رهبری به آن اشاره شده است.
طی دو سال گذشته محدودیت‌های فراوانی برای کاربران اینترنت در ایران اعمال شده است٬ اما حکومت به نتایج دلخواه خود از این محدودیت‌ها دست نیافته است.
حضور سپاه٬ وزارت اطلاعات و پلیس در این شورا خود حاکی از نگرش امنیتی بر فضای «شورای عالی مجازی» بوده که همزمان با انتخابات برنامه های تازه ای از سوی آنها برای محدودیت دسترسی به اینترنت اعمال شده است.
تشکیل این شورا در شرایطی است که مصلحی وزیر اطلاعات نیز پیشتر گفته بود: «سرویس‌های اطلاعاتی اینترنت را به‌وجود آورده‌اند و اطلاعاتی به شما می‌دهند که در واقع آن چیزی که شما می‌خواهید نیست بلکه آن‌چه که خود می‌خواهند به شما می‌دهند و اطلاعات شما را می‌گیرند.»
سخنانی که نمایانگر ترس شدید حاکمیت از حجم عظیم کاربران اینترنت و تاثیر آن ها در انتشار جهانی اخبار و اطلاعات است.
وبلاگ ها، وبسایت ها و شبکه های اجتماعی مجازی مختلف را باید  تنها رسانه های آزاد از کنترل حکومتی تلقی کرد که با وجود محدودیت های گسترده تا امروز نقشی عمده در سازماندهی اعتراضات پس از انتخابات سال ۸۸ و با گذر از آن مقطع در انعکاس صحیح رویدادهای داخلی ایفا کرده اند که حاکمیت حالا در صدد محدودسازی بیشتر آنها در آستانه انتخابات برآمده است.
رضا تقی پور، وزیر پیشین ارتباطات احمدی نژاد که پیشتر اذعان کرده بود کندی سرعت اینترنت در ایران دلایل امنیتی دارد، نیز هر گونه شک و شبهه در مورد عامل اصلی دستکاری های اینترنت و فضای مجازی را رفع کرده و گفته است: شورای عالی فضای مجازی سرمنشا کاهش سرعت اینترنت است.
تقی پور ضمن تایید وجود اختلال در شبکه اینترنت اظهار کرده: «مستقل عمل کردن شورای عالی فضای مجازی مانند داستان بستن vpn‌ها و یا فیلتر سایت‌های گوگل ابهام‌آمیز است و ما نمی‌دانیم اگر مرکز شورای عالی فضای مجازی سر منشا کاهش سرعت اینترنت است، چرا جواب‌گوی این مشکلات به مردم نیست.»
سلیمانی افزوده است: «بنده خود همین امروز صبح به سختی توانستم gmail خود را باز کنم که آن هم در آخر باز نشد. در صورتی که من از سایت دانشگاه و استفاده از اینترنت دانشگاه این کار را کردم و این بدان معنی است که علاوه بر من همه دانشجویان و محققان دچار این مشکل هستند که باعث می‌شود به کسب و کار مردم ضربات جبران‌ناپذیری وارد شود.»
مطابق حکم صادره از سوی رهبری اعضای حقوقی این شورا عبارتند از: رئیس جمهور(رئیس شورای عالی)، رئیس مجلس شورای اسلامی، رئیس قوه قضائیه، رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، دبیر شورای عالی و رئیس مرکز، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وزیر اطلاعات، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و همچنین اعضای حقیقی: حمید شهریاری، سیّدجواد مظلومی، مهندس مسعود ابوطالبی، کامیار ثقفی، رسول جلیلی، محمد سرافراز و علیرضا شاه‌میرزایی هستند که برای مدت سه سال تعیین شده اند.
آنچه در حکم نخست آیت الله خامنه ای برای این شورا تعیین شد، آن است که وظیفه داشته مرکزی به نام مرکز ملّی فضای مجازی کشور ایجاد نماید تا اشراف کامل و به روز نسبت به فضای مجازی در سطح داخلی و جهانی و تصمیم‌گیری نسبت به نحوه مواجهه فعال و خردمندانه کشور با این موضوع از حیث سخت‌افزاری، نرم‌افزاری و محتوایی در چارچوب مصوّبات شورای عالی و نظارت بر اجرای دقیق تصمیمات در همه سطوح تحقق یابد.
اما حالا به نظر می رسد هدف واقعی از تشکیل این مرکز، چیزی غیر از محدود کردن روزافزون دسترسی کاربران داخلی به شبکه جهانی اینترنت و روابط نسبتا خارج از کنترل حکومت نبوده است.
در همین باره بخوانید:

سه تن از دراویش گنابادی در کوار فارس بازداشت شدند


خبرگزاری هرانا - سه تن از دراویش گنابادی در شهرستان کوار استان فارس بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شدند.
بنا به گزارش تارنمای مجذوبان نور، محمدعلی صادقی، محمدعلی دهقان و محسن اسماعیلی سه درویش گنابادی هستند که ظهر روز سه‌شنبه ۱۰ اردیبهشت، "بدون ارائه حکم قضایی" بازداشت شده‌اند.
به گفته خانواده‌ این دراویش گنابادی، بازداشت این افراد با "ایجاد رعب و وحشت" همراه بوده است. خانواده‌های دراویش بازداشت شده در مورد سلامت و وضعیت نگهداری آن‌ها ابراز نگرانی کرده‌اند.
مجذوبان نور که اخبار دراویش گنابادی را پوشش می‌دهد، گفته است: "پس از حملات نیروهای لباس شخصی و امنیتی به دراویش گنابادی ساکن شهرستان کوار در شهریورماه سال ۹۰، بازداشت، محاکمه و فشار بر دراویش این منطقه در استان فارس افزایش یافت و در شش ماهه‌ دوم سال ۱۳۹۰ و شش ماهه‌ اول سال ۱۳۹۱، بیش از ۱۰۰ تن از دراویش شهرستان کوار بازداشت، ضرب‌وشتم و محاکمه شدند."

هرانا؛ ولایت فقیه چینی / محمدرضا پورشجری



خبرگزاری هرانا - محمدرضا پورشجری نویسندهٔ وبلاگ گزارش به خاک ایران با نام مستعار سیامک مهر، بیش از دو سال و نیم است بدون حتا یک روز مرخصی، به جرم بیان اندیشه‌ها و باور‌هایش، در سخت‌ترین شرایط ممکن در زندان‌های جمهوری اسلامی زندانی است، در حالی که از بیماری شدید قلبی و گرفتگی رگ‌های قلب و نیز دیگر بیماری‌ها رنج می‌برد؛ حتا پزشکان بند تأیید و تأکید کرده‌اند که در صورت عدم درمان از راه عمل جراحی قلب باز، هر لحظه احتمال ایست قلبی و مرگ حتمی، وی را تهدید می‌کند.
محمدرضا پورشجری ۵۱ ساله تحت شرایطی بسیار وخیم و غیر انسانی در یکی از بدترین زندان‌های ایران در میان زندانیان جرایم عادی و افراد شرور و خطرناک نگهداری می‌شود.
وی در تاریخ ۲۱ شهریور ماه ۱۳۸۹ در منزل مسکونی خود در شهر کرج بازداشت شد. او بعد از بازداشت به سلول‌های انفرادی زندان رجایی‌شهر منتقل و مدت هفت ماه در سلول انفرادی مورد شکنجه و آزار و اذیت قرار گرفت که این فشار‌ها موجب آسیب‌های جسمی بر روی وی شده بود.
پورشجری در دو دادگاه مختلف به اتهام توهین به مقدسات ماده ۵۱۳ قانون مجازات اسلامی به یک سال حبس و به اتهام اقدام علیه امنیت ملی به سه سال زندان محکوم شده بود.
در زیر نامه وی به نام "ولایت فقیه چینی" که یک نسخه از آن در اختیار خبرگزاری هرانا قرار گرفته است را می‌خوانید:
از بدو تشکیل رژیم جمهوری اسلامی در ایران، آخوند‌ها و آیت الله‌ها و حجج اسلام، بطور پیوسته وبی وقفه مشغول تعریف وتوضیح و توجیه تئوری "ولایت فقیه" بوده‌اند، ودر این کار بنابه طبیعت حرفه خود، دروغ‌پردازی وعوام فریبی واستفاده ازاقسام سفسطه ومغالطه را وجهه همت خویش قراردادند. حتا اخیرا اکبررفسنجانی پس ازگذشت سی وچهارسال کشف کرده است که "نهاد ولایت فقیه وحدت مردم را تضمین می‌کند." (۱) یعنی‌‌ همان کارکردی که همواره ازنظام پادشاهی انتظار می‌رفت وشاه را کانون وحدت ملی می‌پنداشتند.
در این میان شاخص‌ترین فردی که درباره تئوری ولایت فقیه نظرات وعقاید شگفتی ابراز داشته است، آخوند مصباح یزدی است، وی به پیروی ازفکر وفلسفه گوهری اسلام وقرآن مبنی بربی حقوقی انسان ولزوم سلب آزادی واراده واختیار از او (۲)، درتوضیح منبع حقانیت اصل «ولایت فقیه» اینگونه استدلال می‌کند که: «مشروعیت ولایت فقیه ناشی از تایید خدا واسلام و امام زمان است در حالی که مقبولیت آن توسط آرای مردم کسب می‌شود.» (نقل به مضمون) درواقع این اندیشه به نحوی توجیه تئوریک مهملی بنام «مردم سالاری دینی» هم محسوب می‌شود.
به هرجهت این دادگاه ازهرحیث بسیار شبیه باوری است که درچین باستان رواج داشته است:
«درچین باستان این اندیشه که حکومت ازسوی آسمان (ومردم) به خاقان وسران فئودال دربار او تفویض شده است برای خاقان بسیار ارزشمند بود وبه او مدد می‌کرد که مردم متصرفات خود وهمچنین سرکشان وعاصیان را به مردمی مطیع وفرمانبردار خویش تبدیل سازد. ولی درعین حال همین توجیه خاقان را به تنگنایی بسیار دشوار می‌افکند. هرفاجعه ملی وهربلای عام ارضی وسماوی می‌توانست سرانجام ناشی ازتقصیرات وخطئیات او تلقی شود. اگر ملت دچار فقر وفلاکت شدید می‌شد ویا کشور دراثر ستیزه وجنگ داخلی دوپاره می‌گشت، خاقان مسئول شناخته می‌شد. درآخرین تحلیل، خشکسالی‌ها و سیل‌ها وطاعون‌ها راسبب آن بود که خاقان از اوامرآسمانی سرپیچی کرده است واو بود که پیمان الهی راشکسته، یا دست کم درستایش آسمان وزمین، مراتب کمال احترام وخلوص را به جای نیاورده است.» (۳)
همانطور که ملاحظه کردیم، تفویض حکومت ازطرف آسما ومردم توامان، مدلی است که به احتمال زیاد مصباح یزدی برای توجیه «ولایت فقیه» می‌پسندد. اما تجربه نشان داده است که الزامات و متعلقات آن را که خاقان چین ودرباریان وی خود رابدان متعهد می‌دانستند، آخوند‌ها هرگز نمی‌پذیرند و دراین بازی چینی جر می‌زنند. به عبارت دیگر، درچارچوب فکری آیت الله‌ها، چنین توجیهی برای قدرت، نه تنها ولی فقیه رابه هیچ «تنگنایی بسیار دشوار» نمی‌افکند، بلکه باتوجه به این حقیقت که قرآن به راسخون (آیت الله‌ها) اجازه می‌دهد تابا تسلیم شدن به یک اراده مرموز (الله) ازخود سلب مسئولیت کنند، لذا می‌توان به هنگام ضرورت تمامی خاک را برسر مردم ریخت، یعنی هربلای آسمانی و زمینی را «امتحان الهی» خواند و مردم را مسئول دانست. در چنین مواقعی آخوند‌ها از مردم آسیب دیده طلب کارهم می‌شوند وهر فاجعه طبیعی را نتیجه گناهکاری بندگان می‌شمارند.
برای مثال کاظم صدیقی (آخوندک نماز جمعه) دلیل زمین لرزه را، لرزش اعضا وبرجستگی‌های بدن زن‌ها می‌داند وبی حجابی زنان را عامل اصلی زلزله می‌شناسد. ویا محسن قرائتی (اهریمنک متصدی ستاد اماله نماز) در یک سخنرانی علت زلزله شهربم را، بی‌توجهی مردم به پرداخت زکات می‌خواند! (نقل از حافظه)
به هرروی و علی رغم تلاش وکوشش بی‌امانی که معتقدان به ولایت فقیه در جهت توجیه واقناع اذهان به خرج می‌دهند، اما در ‌‌نهایت امر آنچه تاکنون در تحمیل ولایت فقیه به یک ملت، آخوند‌ها را یاری رسانده وآن‌ها را موفق گردانیده که این نظریه را در عمل اجرا کنند، نه باور و استقبال مردم، بلکه‌‌ همان سنت حسنه اسلامی یعنی زور و ارعاب وارهاب و تهدید وترور بوده است که در عربده «مرگ بر ضد ولایت فقیه» تبیین یافته و درواقعیت سرکوبی و خشونت و خفقان موجود در پس پشت این شعار، همواره خود رانشان داده است.
سوای این بحث صرفا نظری اما می‌دانیم که چینی‌ها درعمل، ولی فقیه و رژیمش را به شدت حمایت می‌کنند.
ازیک سو باآموزش پاسدار‌ها وارسال وسایل سرکوب وشکنجه وشنود وباکمک‌های نظامی و انتظامی آخوند‌ها را درمقابل مخالفان داخلی تجهیز می‌کنند واز طرفی درمجامع بین المللی و دیپلماتیک با آرا، موافق خود وبا همسویی سیاسی، ولی فقیه رادر برابر قدرت‌های بزرگ هیچوقت تنها نگذاشته‌اند.
در عوض ولی فقیه به چینی‌ها اجازه داده است تا با همدستی سرداران سپاه و فرزندان آخوند‌ها ومقامات بانفوذ که به دلالی و واسطه‌گری مشغولند، بازارهای ایران را در زیر کالاهای بنجل خود دفن کنند وصنایع تولیدی وکارخانجات ایران را به ورشکستی بکشانند.
پروژه‌های منطقه عسلویه وپارس جنوبی ویا با شرکت در ایجاد بزرگراه شمال، دست چینی‌ها رادر غارت منابع ملی بازگذاشته‌اند.
یادداشت حاضر رابا این سخن به پایان می‌بریم که بگوییم اگرچه آخوند‌ها و آیت الله‌ها چنانچه شخصی برفرض هزارقسم سفسطه بداند، آن‌ها همیشه یک قسم بیشتر می‌شناسند و مانند شهرزاد که باهزار ویک شب قصه گویی، جان خویش را نجات داد، اینان نیز به کمک هزار ویک نوع دروغ و سفسطه و مغالطه وماله کشی، قدرت و نفوذ اهریمنی خود را که ازجهالت و تعصب عوام الناس کسب کرده‌اند، شاید که تا سالهای سال بر بخش‌هایی از جامعه، کم وبیش حفظ کنند... اما تردیدی نیست که شرایط اجتماعی و بویژه سیاسی امروز جامعه ایران، یعنی این شرایط احمقانه و کهنه و پوسیده وعقب مانده و اسلامی، به اندازه‌‌ همان کالاهای چینی بی‌دوام و شکننده است وهمه می‌دانند که دیریا زود باید ازمیان برداشته شود.
پانوشت‌ها:
۱_ روزنامه اطلاعات مورخ ۹۱/۱۰/۲۸
۲_این حقیقت را یکی از حجت الاسلام‌ها در ضمیمه روزنامه اطلاعات مورخ ۹/۱۱/۹۱ اینگونه بیان می‌کند:
«انسان صلاحیت ندارد که برای تامین رفاه، اسایش، امنیت و سعادت زندگی دنیوی خویش قانون وضع کند... تنها کسی که می‌تواند قوانین و برنامه‌های کامل وهماهنگی را تنظیم کرده ودر اختیار بشر قرار دهد، خدای جهان آفرین و خالق انسان هاست»!
۳_ تاریخ جامع ادیان_ جان بادیرناس_ ترجمه: علی اصغر حکمت
سیامک مهر (محمدرضا پورشجری)
نویسنده وبلاگ گزارش به خاک ایران
زندان مرکزی کرج (ندامتگاه)
فروردین ماه ۱۳۹۲

فریب مسلمانان با مارک "حلال" در غرب


.
چند سالی است که شرکت ها و کارخانه های مختلف تولید مواد غذایی در کشورهای مختلف جهان به ویژه کشورهای اروپایی و غربی با هدف حفظ و یا جذب مشتریان مسلمان، مارک "حلال" را بر روی محصولات و کالاهای خود می نویسند.
به گزارش « محبت نیوز» سایت خبری شیعی در ایران گزارش داد، بررسی های انجام شده نشان می دهد که برخی از این شرکت ها و کارخانه های تولید مواد غذایی از مارک "حلال" استفاده می کنند اما اصول و چارچوب های لازم برای "حلال بودن" محصولاتشان را رعایت نمی کنند و در واقع با این کار تلاش می کنند مسلمانان را فریب بدهند.
در همین راستا رسانه های سوئد اعلام کردند که اخیرن یک کارخانه تولید گوشت که در چند سال اخیر از مارک "حلال" استفاده می کرده، در برخی محصولات به ویژه در تولید "سوسیس" از گوشت خوک هم استفاده می کرده است.
از سوی دیگر اتحادیه مسلمانان سوئد با صدور بیانیه ای از اقدام این کارخانه به شدت ابراز انزجار و خشم کرده و اعلام نموده که از این کارخانه نزد مراجع قضایی شکایت خواهد کرد.
اما هنوز در مورد آن بسته گوشت هایی که توسط خانواده های مسلمانان خریداری و مصرف شده از سوی مراجع و رهبران مسلمان فتوایی صادر نشده است و گویا مشخص نیست تکلیف آن چه خواهد شد.
پیشتر در نروژ نیز در بسته های گوشت حلال، گوشت خوک کشف شد.
همچنین در انگلستان به دلیل مخلوط شدن گوشت خوک با گوشت ژامبون مرغ، نهادهای ذیربط، فروش این قبیل گوشت ها را متوقف کرده اند.

همکاری یک مدل برهنه استرالیایی با پرس تی‌وی جمهوری اسلامی !


.
شبکه پرس.تی.وی متعلق به صدا و سیمای جمهوری اسلامی و زیر نظر مستقیم رهبری، اقدام به استخدام یک مدل لباس زیر زنانه تحت عنوان خبرنگار کرده است !
« محبت نیوز» - سایت «وکس نیوز» در این‌باره نوشت: «رفتار "ادوینا استوری" با آن‌که در استرالیا کاملن قانونی است، می‌تواند در همان رژیم مذهبی و ظالمی که به وی برای پروپاگاندا پول می‌دهد، مجازاتی مانند سنگسار در پی داشته باشد».
" wexnews" افزود: خانم استوری که هم اکنون آزادانه از داخل استرالیا برای شبکه پرس تی وی گزار ش تهیه می کند و برای مثال در یکی از گزارش های خود " جان هوارد" نخست وزیر سابق و فرماندهان نظامی استرالیا را به ارتکاب جنایت جنگی متهم می کند؛ پیشتر به شغل مدلی اشتغال داشته و عکس های آنچنانی اش در مجلات و فضای مجازی موجود است. این وب سایت در گزارشی انتقادی با انتشار عکس هایی از خانم " ادوینا گریس استوری" که با شئونات اسلامی مغایر است ، نوشت که قطعن همین خبرنگار با این سرو وضع نمی تواند به ایران برود.برخی رسانه های استرالیایی همزمان با آغاز به کار " ادوینا گریس استوری" خبرنگار اهل شهر سیدنی استرالیا در شبکه پرس تی وی شغل سابق وی را مورد توجه قرار داده و حجاب او به هنگام تهیه گزارشهای شبکه خبری پر س تی وی را مغایر با زندگی شخصی او دانستند.
.
شبکه پرس.تی.وی متعلق به صدا و سیمای جمهوری اسلامی و زیر نظر مستقیم رهبری، اقدام به استخدام یک مدل لباس زیر زنانه تحت عنوان خبرنگار کرده است. استخدام خبرنگار جدید پرس تی وی در استرالیا سبب شگفتی کاربران شبکه های اجتماعی شد زیرا وی سابقه روزنامه نگاری ندارد ولی سابقه درخشانی در مدل اروتیک بودن دارد! البته ادوینا استوریز برای قرار گرفتن در مقابل دوربین صدا و سیما نه تنها لباس‌های پوشیده بر تن می‌کند، بلکه موهای خود را نیز می‌پوشاند. حال باید دید که نهادهای پلیسی / امنیتی جمهوری اسلامی ایرانه که در خصوصی ترین ابعاد زندگی ایرانیان دخالت میکنند، طرح «امنیت اخلاقی» در سطح کشور را می اندازند و پسران و دختران جوان ایرانی را به بهانه های مختلف در خیابانها تحقیر می نمایند و حتی اجازه انتخاب نوع پوشش که بدیهی ترین حق هر فرد است را هم به آنها نمیدهند، چگونه اجازه می دهند که یک شبکه تلویزیونی برون مرزی وابسته به حکومت که با پول میلیاردی و بطور مستقیم از طرف جمهوری اسلامی تغذیه میشود، برای جلب مخاطب از زنان جذاب مدل لباس زیر به عنوان «خبرنگار» استفاده میکند! مشکل در گزاشگر شدن یک مدل لباس، سرگرم کننده بزرگسالان و ... نیست، موضوع وقاحت و دورویی جمهوری اسلامی است!
دوینا استوری، خبرنگار تازه ای است که از دو هفته پیش برای پرس تی وی از استرالیا گزارش می فرستد، اما کاربران شبکه های اجتماعی و برخی رسانه های استرالیایی با توجه به اینکه وی پیشتر مدل عکاسی اروتیک بوده از استخدام وی در این شبکه تلویزیونی متعلق به جمهوری اسلامی ابراز شگفتی کرده اند.
از جمله سایت وکس نیوز نوشته است در حالی که سعید ملک زاده به اتهام طراحی سایت هایی که بعدن مشخص شد سایت های پورنو بوده اند به مرگ محکوم شده بود و یا موارد دیگری از احکام سخت گیرانه اسلامی در باره زنان و مردان ایرانی به مورد اجرا گذارده می شود این سهل انگاری تلویزیون جمهوری اسلامی برای استخدام فردی که در صنعت «سرگرمی های بزرگسالان» فعال بوده شگفتی برانگیز است.
از ادوینا استوری تا کنون دو گزارش در پرس تی وی پخش شده است اولی مربوط به جنگ عراق است و دومی مربوط به فعالیت دانشگاهیان مخالف اسرائیل.
از زمان پخش این اخبار بر روی شبکه های اجتماعی تصاویر خبرنگار جدید پرس تی وی از برخی از سایت های مدل های اروتیک حذف شده است، اما با استفاده از آرشیو اینترنتی می توان برخی از آنها را یافت.
گفتنی ست که پرس تی وی به عنوان شبکه ای بدنام در جهان مطرح بوده که اعترافات تحت فشار برخی از مخالفان و روزنامه نگاران ایرانی علیه خود و دیگران را پخش کرده و در برخی از دادگاه ها نیز محکوم به پرداخت غرامت شده است. فعالیت پرس تی وی همچنین در بریتانیا ممنوع شده است.
پس از آغاز جنبش اعتراضی سال ۸۸، بسیاری از خبرنگاران و تهیه کنندگان خارجی پرس تی وی در اعتراض به سیاست سانسور و پروپاگاندای پرس تی وی و همچنین سرکوب مخالفان از این شبکه استعفاء دادند.
ادوینا استوری در حالی به استخدام پرس تی وی درآمده است که هیچ سابقه کار روزنامه نگاری حرفه ای ندارد و گفته می شود ویدئوی زیر هم نمونه کار وی بوده است که برای پرس تی وی فرستاده است.